Privatlivspolitik

Som alle virksomheder, der behandler personoplysninger, er vi hos OnLine Translation underlagt lovgivningen om at kunne dokumentere, hvordan vi behandler og beskytter dine data. Herunder kan du læse mere om dette samt dine rettigheder.

Hvad er personoplysninger?

I EU's persondataforordnings artikel 4 defineres personoplysninger som ”enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person…, der direkte eller indirekte kan identificeres, navnlig ved en identifikator som f.eks. et navn, et identifikationsnummer, lokaliseringsdata, en online identifikator eller et eller flere elementer, der er særlige for denne fysiske persons fysiske, fysiologiske, genetiske, psykiske, økonomiske, kulturelle eller sociale identitet.”

Kort sagt, al information, der kan lede hen til dig, betegnes som personoplysninger. Det kan være dit navn, din e-mailadresse eller din computers IP-adresse.

Hvad bruges disse oplysninger til?

Hos OnLine Translation bestræber vi os på kun at indsamle de data, der er nødvendige for at kunne servicere dig.

Det kan eksempelvis være, at du har uploadet en fil på vores hjemmeside og ønsker at få den oversat. For at kunne yde denne service, har vi behov for flere oplysninger om dig – dit navn, din e-mailadresse og dit telefonnummer.

Dine oplysninger forbliver hos OnLine Translation, tilhørende søsterselskaber og virksomhedens samarbejdspartnere, som ligeledes har adgang til dine personlige oplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at yde den ønskede service.

Hvor sikre er dine oplysninger?

Sikkerhed er enormt vigtig for os. Vi bestræber os til enhver tid på at anvende de mest sikre teknologier, der findes på markedet med hensyn til de forskellige områder/platforme, for at kunne garantere en sikker håndtering af personfølsomme oplysninger.

På vores hjemmeside anvendes der SSL-kryptering, som betyder, at oplysninger på hjemmesiden sendes frem og tilbage via en sikker forbindelse. Det er dog vigtigt, at du forstår, at alle disse sikkerhedsforanstaltninger ikke kan garantere en 100 % beskyttelse af personfølsomme oplysninger, som bliver sendt via internettet. Hvis du vil undgå at sende personfølsomme oplysninger via internet, er du velkommen til at sende os de nødvendige informationer per brev eller ved at kontakte os per telefon.

Hvor længe opbevares disse oplysninger?

OnLine Translation gemmer dine personlige oplysninger for at kunne udføre den service, du har efterspurgt. Vi sletter dine data, når der ikke længere er en grund til at opbevare dem. Her overholder vi de regler og tidsfrister, som er i overensstemmelse med de aktuelt gældende regler og tidsfrister, der er fastlagt i EU's persondataforordning.

Dine rettigheder

Når vi beder dig om at oplyse persondata, vil vi samtidigt informere dig om, hvad vi bruger dem til, og hvor længe vi vil gemme dem.

Derudover har du til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data OnLine Translation og dets associerede selskaber gemmer om dig, og hvad vi bruger dem til. Du kan ligeledes forlange at få dine data rettet eller slettet.

Vores kontaktoplysninger finder du her.