Professionel Oversættelse

OnLine Translation beskæftiger sig blandt andet med professionel oversættelse mellem flere end 50 sprog. Vores koncept er baseret på et globalt netværk af translatører og oversættere.

BEREGN DIN PRIS

Filosofien bag...

En professionel oversættelse fra OnLine Translation består af mere end blot den konkrete sproglige ydelse. Vi tager udgangspunkt i det kompleks, som ligger til grund for dit aktuelle sproglige behov, og leverer integrerede løsninger, som både indholdsmæssigt og teknisk formidler dit budskab så effektivt som muligt til den ønskede målgruppe. Din målgruppes sproglige og kulturelle karakteristika er nemlig særdeles vigtige faktorer i forbindelse med enhver oversættelse. Desuden tages der højde for den fysiske kommunikationssituation samt kildetekstens format og kvalitet sammenholdt med dine ønsker til oversættelsens filformat og sprogbrug.

Vores netværk af kompetente oversættere spænder vidt og dækker alle fagsproglige genrer. Uanset om du har brug for professionel oversættelse inden for

  • Detail og salg
  • IT
  • Jura
  • Kemi
  • Markedsføring
  • Regnskab
  • Teknik
  • Uddannelse
  • Økonomi
  • Oversættelse af hjemmeside

eller en kombination af disse områder, kan du regne med vores målrettede assistance. Med udgangspunkt i kildetekstens fagområde udvælger vi omhyggeligt det bedste team til hver enkelt opgave.

Lokalisering

Hvis du har kunder på tværs af landegrænser, er det vigtigt, at du får tilpasset dine oversættelser af al kommunikation, dokumentation med videre til den lokale kultur, så tekstens budskab formidles korrekt.

Lokalisering er tilpasning til lokale forhold – det være sig et lokalområde, et marked eller et globalt sprog.

OnLine Translation råder over et internationalt netværk af professionelle oversættere med det lokale sprog som modersmål. Netop deres viden om de lokale forhold er guld for vores kunder.

Afhængigt af sprogkombination udvælger vi den oversætter, som har størst erfaring inden for netop dit produkt, og som kan bearbejde teksten med "lokale øjne".

Internationalisering

Hvis dit behov for oversættelse spreder sig over flere sprog uden for Skandinavien, kan det være en fordel at udarbejde en engelsk basistekst med henblik på videre oversættelse. OnLine Translation hjælper dig gerne med at forberede en sådan basistekst på baggrund af dit eget danske oplæg.

Denne proces, som omfatter tilpasning af en tekst til flersproglig oversættelse, kaldes internationalisering. Formålet med sproglig så vel som indholdsmæssig internationalisering er at "luge" en tekst for alle de udtryk, som på kildesproget er gængse eller faste vendinger, men som er kulturelt følsomme og derfor kan komme til at virke misvisende, stødende eller decideret uforståelige ved oversættelse til et andet sprog.

Hvorfor er gode oversættelser vigtigt? 

Udover internationaliseringen af teksterne så de passer kultur- og sprogmæssigt ind, er der også andre gode grunde til at få lavet professionelle oversættelser. Blandt andet er der en grad af professionalisme der kan gå tabt, hvis der er sproglige eller kontekstmæssige fejl i teksten. Hvis den er uklar og upræcis kan det få teksten til at fremstå utroværdig eller uprofessionel, og i et forretningsøjemed kan det være med til at din virksomhed eller tilbud bliver valgt fra overfor dine konkurrenter. 

Professionel oversættelse fra dansk til engelsk

Hos OnLine Translation oversætter vi fra dansk til engelsk og en lang række andre sprog. Selvom engelsk er et sprog som mange danskere er rigtig gode til, kan det alligevel betale sig at bruge en professionel oversætter, når du skal have oversat manualer, juridiske dokumenter, markedsføringskampagner og meget andet. En god markedsføringskampagne kan være genial på dansk, men det er ikke sikkert at den samme idé fungerer på engelsk, og dette kan en professionel oversætter være med til at spotte tidligt i processen. 

Vi kan hjælpe dig med at lave en professionel oversættelse der fungerer perfekt på det sprog du ønsker, for eksempel engelsk, og hvor alt fra kontekst til sproglige nuancer og kultur passer perfekt til anledningen, tonen og materialet. 

Andre services

Hos OnLine Translation tilbyder vi også en lang række andre services inden for tolkning og oversættelse. Om det er til opgaver løbende eller en enkelt gang, så er vores dygtige og professionelle oversættere med til at oversætte fra dansk til engelsk, engelsk til dansk eller et af de mange andre sprog vi arbejder med. 

Nedenfor kan du læse mere om nogle af de opgaver vi kan hjælpe dig og din virksomhed eller organisation med. 

Oversættelse af hjemmeside

Mange Content Management Systemer har indbyggede oversættelsesværktøjer i, men det er aldrig helt sikkert at du kan stole på disse. Hvis du vil have en hjemmeside hvor alle undersider og knapper er oversat korrekt, giver det mening at bruge en professionel oversættelsesvirksomhed. I forbindelse med oversættelse af hjemmesider, kan vi også optimere teksterne i forhold til SEO, så er du allerede et skridt foran konkurrenterne. 

Vil du vide mere om oversættelse af hjemmeside? Så kan du læse mere her. 

Tolkeservice

Kommuner, ministerier, virksomheder og mange andre bruger ofte tolke som en daglig del af deres arbejde. Det kan være i forbindelse med afhøringer, terapi, informationsindsamling, sagsbehandling og meget andet. 

Hos OnLine Translation tilbyder vi også professionel tolkeservice, både konsekutiv tolkning, simultantolkning og tolkning over telefonen. Desuden kan vi stille udstyr til rådighed, for eksempel til konferencer. I nogle tilfælde har man blot brug for en tolk en enkelt dag, men det er også muligt at lave en aftale hvor den samme tolk kommer ud til flere sessioner eller aftaler, så kontakten, trygheden og konteksten fastholdes under hele forløbet. Du kan læse mere om tolkeservice her. 

Kontakt 

Har du spørgsmål til nogle af vores services, for eksempel professionel oversættelse? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi vil gerne drøfte med jer, hvilke muligheder der egner sig til jeres sag, og hvordan vi bedst tilgår opgaven. I kan kontakte os her. I kan også se nogle af vores ofte stillede spørgsmål, der måske kan hjælpe jer i den rigtige retning.

BEREGN DIN PRIS